22 лютого 2006 року відбулася прес-конференція з приводу проведення прологу Кубка Клубного Ралі України «Tavria Light Rally Winter 2006».

Кубок України по клубному ралі планується провести у декілька етапів в Києві, Харкові, Черкасах, Дніпропетровську і Одесі. У Кубку разом з любителями зможуть ганятися і спортсмени, але в окремому заліку. Всього планується провести до 9 етапів в період з квітня по листопад. Переможця Кубка Клубів, окрім власне кубка, чекає ще один приз — висунення на отримання звання «КМС».

«Tavria Light Rally Winter 2006» — прологова гонка для відпрацювання принципів організації, суддівства та інших важливих моментів. Змагання включають проїзди по легенді і декілька СУ — слалом на перетині вулиць Дружби Народів і Старо-Наводницької біля музею ВВВ, потім по дорозі Київ-Килів, СУ1 — між першим і другим шлюзом, поряд пройде СЛ2 (слалом), а потім СУ2 — між третім і четвертим шлюзом.

25 лютого відбудуться технічна і медична комісії, і, за бажанням, ознайомлення з СУ. Власне змагання пройдуть 26 лютого.

Кубок України з любительського ралі організовують КМАМК, АК «Київ» і автомобільні клуби «Тавроводів», «2108» та Honda Mafia.

Спонсорами виступили:

  • «Метро-Джекпот» — мережа ігрових і розважальних комплексів
  • Букмекерська контора «Спорт Парі»
  • Розважальний комплекс River Palace
  • Інформаційні партнери: Підписне агентство АОЗТ «Саміт», Рух вболівальників автоспорту України «Епідемія швидкості», «Авторадіо», «Автоцентр», «Автодорога»
  • смачні спонсори: Ресторан «Шинок Козачок» (м. Славутич), кафе-бар «Дружба» (вул. Ентузіастів, д. 7), ресторан «Кордон»