24-25 жовтня Київський міський автомотоклуб при підтримці Тернопільської облдержадміністрації проводить Міжнародний фестиваль субкультур в Тернополі.

Це яскрава багатогранне дійство відбудеться на території тернопільського аеродрому.

Головним дійством Фестивалю, стане справжнє спортивне змагання — III-й етап відкритої національної серії з ралі-спринту «Кубок Столиці». Змагання проходитимуть у форматі ралі-спринту, на новій компактній трасі, що прокладена на території Тернопільського аеропорту.

Глядачі побачать протистояння двох стихій у виконанні Сергія Малика за кермом боліда «Формула-1600» та військового пілота першого класу Сергія Філатова, який управлятиме реактивним літаком Л-29 «Дельфін».

Справжні лицарські бої — екстремально-повчальна казка для дітей та дорослих, яка перенесе глядачів в епоху середньовіччя на лицарський турнір, де в доступній формі наглядно розповідається про те, як проходили змагання серед лицарів, ким вони були , як одягалися, як жили, що цінували. Глядачі побачать історичні костюми, кольчуги, шоломи, щити та ін., поринуть в романтичну атмосферу духу лицарства.

Два дні на сцені Фестивалю демонструватимуть музичні таланти етно-, фольк-, та рок-гурти.

А також в програмі заходу групові польоти повітряних куль, байкфест, виставка спортивної техніки, лазерне та піротехнічне шоу.