Велике жіноче ралі 2012

Київський міський автомотоклуб за підтримки Київської міської держадміністрації організує клубне змагання з ралі на серійних автомобілях «Велике жіноче ралі», яке відбудеться 8 березня 2012 року.

Словосполучення «Велике жіноче ралі» за роки проведення гонки закарбувалося в пам’яті багатьох киян, адже урочисте відкриття змагань і нагородження призерок традиційно відбуваються на Хрещатику. Дуже популярні ці перегони й серед панянок, котрі прагнуть відсвяткувати «жіночий день» екстремально: щороку до Київського міського автомотоклубу надходить величезна кількість заявок на участь. Завдання змагань традиційні: проїхати за маршрутом, прописаним мальовничими місцями Києва, та взяти участь у слаломі. Насамкінець легенда виведе учасниць знову на Хрещатик, де переможці отримають заслужені нагороди.

Траса змагань прокладена вулицями Києва. Рух учасників змагань за маршрутом тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.
До участі у ралі допускаються виключно серійні легкові автомобілі, зареєстровані у Державній автомобільній інспекції, та які відповідають вимогам Правил дорожнього руху України.

Автомобілі поділяються на класи:

  • N 1 – до 1400 см.куб.
  • N 2 – до 1800 см.куб.
  • N 3 – понад 1800 см.куб.

А також передбачено абсолютний залік.

Документація: