24 серпня в Києві на Хрещатику в рамках святкування Дня Незалежності України Київський міський автомотоклуб, Автомобільна федерація України за підтрики КМДА та партнерів проведе традиційне Велике автоспортивне свято!

З самого ранку і майже до урочистого салюту головною вулицею країни їздитимуть, ганятимуть і мчатимуть найрізноманітніші спортивні автомобілі, байки та карти. Ми хочемо знову привезти на Хрещатик вашого старого знайомого — «Вепра», на якому президент клубу Сергій Малик планує змагатися в ралі-рейді «Африка Еко Рейс 2014». У святі візьмуть участь наші друзі дрифтери та стант-райдери, буде багато гучної музики, конкурсів та інших розваг.

У цьому параді автоспорту ви зустрінетеся з багатьма відомими українськими спортсменами, що виступають у тих чи інших гоночних серіях. RedBull представить акцію – RedBullCarParkDrift!

На свято запрошені майстри картонного моделювання, які представлять свої роботи не тільки в номінації «Автоспорт». Вони презентують майбутній вересневий Міжнародний Конкурс «IV Відкритий Кубок Києва по картонним моделям-копіям і дерев’яним моделям вітрильників».

Ми запрошуємо на святковий Хрещатик дітей з обмеженими можливостями в комфортних умовах переглянути досягнення сучасного автомотоспорту та поспілкуватися зі спортсменами.

Також з Хрещатика 24 серпня стартуватимуть учасники АкуратРЕЙСІНГу за маршрутом: Київ — Арабатська стрілка.