Bonneville2017_UA

Київський міський автомотоклуб запрошує Вас відвідати презентацію двох грандіозних та амбіційних проектів, яка відбудеться 13 червня 2017 року (вівторок), 19:00, в Американському домі, за адресою:
м. Київ, вул. Миколи Пимоненка, 6.

“Від серця України до найвіддаленіших куточків Світу”.
Це трансамериканська експедиція на мотоциклі та українському електровітрильному катамарані від мису Горн до Аляски, яку готує команда Київського міського автомотоклубу (КМАМК).

Мета: пройти Південну й Північну Америки з півдня на північ від миса Горн до Аляски у пошуках українського сліду.

Одночасно з Києва стартуватимуть дві команди – по воді та суходолу – і їхні шляхи постійно зустрічатимуться на узбережжі.
Для водного шляху в Україні готується до закладки новітній еклектровітрильний катамаран на сонячних батареях.
Друга команда на чолі з Сергієм Маликом вирушатиме в дорогу на легендарному КТМ, який вже підкорив кордони України (8000 км) та узбережжя Європи (32 000 км).

Мешканці Південної та Північної Америки побачать щирість та відкритість українського народу, отримають книги, фото та відео матеріали про нашу історію та культуру.
Ми зустрінемося з українцями і нащадками наших земляків, які колись перетнули океан у пошуках нової долі.
Безліч морів, Атлантичний та Тихий океани будуть омивати дороги, якими пройде експедиція. З кожної крайньої точки материків назад до України повернеться частинка того краю.

Команда найкращих телевізійних фахівців зафільмує кожну емоцію та подію на всьому шляху, кожен краєвид або видатну місцевість.
Ми покажемо українцям стріми з експедиції, звіти  та підсумкові фільми про експедицію.
Ми зустрінемося з українцями і нащадками наших земляків, щоб відзняти історії їхнього життя на далеких від Батьківщини землях.

 

Рекорд швидкості в Бонневіллі.
Мета – встановити прапор України в залі слави в Бонневіллі.

Автор ідеї та пілот – Сергій Малик.
Заплановано здійснити спробу встановлення рекорду швидкості у відповідній категорії на українському мотоциклі “Дніпро” з двигуном об’ємом 650 сс, та турбонагнітачем.

В програмі презентації перегляд фільмів про мотопробіг «Навколо України» – 8 тисяч км по кордону України (2013 рік), та мотоподорож «Україна це Європа» – 32 тисячі км навколо Європи (2016 рік).

Важлива інфа!
Будь-ласка, приходьте на презентацію з документом, що посвідчує Вашу особу (паспорт або посвідчення водія).

Сергій Малик
(050) 311 35 34