shap_face_png1

 

Київський міський автомотоклуб (КМАМК – kmamk.com) ініціює створення проекту – ШУКАЮ ДОРОЖНЮ РОЗМІТКУ: за безпеку на дорозі.
Долучитися може кожен – від автомобіліста та пішохода до гостей міста Києва.

КМАМК вже звернувся до очільника столиці з відповідною вимогою, адже починаючи з квітня 2016 року, у місті, практично на усіх дорогах, не оновлюють розмітку. На більшості доріг та шляхопроводах вона взагалі відсутня.
_______
А Ви знали, що: дорожня розмітка, нанесена правильним чином, покликана забезпечити орієнтацію водіїв на дорозі, організувати режими дорожнього руху та вказати напрямок при всіляких погодних умовах. Таким чином, вона бере активну участь у реальному дорожньому русі (поряд із знаками і світлофорами).

Наприклад, у разі відсутності дорожньої розмітки, при визначенні винуватого у ДТП, не можливо належним чином скласти протокол та схематично відобразити саме ДТП.
_______

Отже, ЩО МОЖЕТЕ ВИ:
1. Зробити фото місця без дорожньої розмітки;
2. Розмістити знімок на сторінці у Facebook;
2. Вказати адресу проблемної розмітки;
4. Поділитися нашим проектом та залучити до нього друзів.

Протягом липня та серпня цього року, ми збираємо інформацію для визначення реального об’єму проблемних доріг без розмітки. Даємо сигнал до мерії, щоб, завдяки дій небайдужих громадян, ПОВНІСТЮ ВІДНОВИТИ РОЗМІТКУ у Києві.
Усі ці дії дозволять тримати ситуацію на контролі, щоб у майбутньому не повторити становище.

#шукаюдорожнюрозмітку #КМАМК #забезпеку