8 march_small

Жінки за кермом — сьогодні вже не рідкість. Вони не менш впевнено себе почувають від чоловіків.
Жінок-автомобілісток з кожним днем стає все більше: небайдужих до швидкості та моторів, які полюбляють оновлювати дрібничками свою машинку, а деякі навіть мріють займатися автоспортом.

Саме для вас, дорогі жінки та дівчата, Київський міський автомотоклуб (КМАМК) підготував традиційне щорічне змагання – ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ.
Звичайний весняний день, ми перетворимо у пригоду для усіх власниць автомобілів. Щоб стати повноцінним екіпажем, ми запрошуємо до участі і ваших подруг, які можуть спробувати себе у ролі другого пілота (штурмана).

ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ – непогане місце для того, щоб перевірити власні навички, заявити про себе та отримати позитивні емоції.

Запрошуємо учасниць драйвово відсвяткувати зустріти весну, а чоловікам рекомендуємо відкласти стереотипи сприйняття жінок за кермом, та просто прийти на свято у Києві.

*********

РЕЄСТРАЦІЮ online РОЗПОЧАТО

Автомобілі учасниць поділяються на класи:
N 1 – до 1400 см.куб.
N2 – до 1800 см.куб.
N 3 – понад 1800 см.куб.
E – електромобілі
А також передбачено залік у абсолютному заліку.
До автомобілів з наддувом застосовується коефіцієнт 1,7

У змаганнях можуть брати участь виключно жіночі екіпажі (пілот та штурман), а рух учасниць проходить за маршрутом – Легендою та тільки в рамках Правил Дорожнього руху України.
Кожного року організатори гонки доповнюють ВЕЛИКЕ ЖІНОЧЕ РАЛІ цікавою схемою слалома на спеціальних ділянках.
УВАГА! ДЛЯ УЧАСТІ У ВЕЛИКОМУ ЖІНОЧОМУ РАЛІ НЕ ТРЕБА МАТИ ОСОБЛИВИХ НАВИЧОК. Кожна може стати першим або другим водієм (пілотом-штурманом) – ми навчимо! 🙂

Цікава інфа: у 2018 році це свято вже 20-й рік поспіль проходитиме в столиці України.

Відвідайте також сторінку ВЕЛИКОГО ЖІНОЧОГО РАЛІ 2018 у Facebook