press

4 липня (середа), 15:00, у приміщенні “Укрінформ”, відбудеться прес-конференція Ралі “Столиця” (IІІ етап Чемпіонату України з ралі).

Також нагадуємо, що ТІЛЬКИ АКРЕДИТОВАНІ ЗМІ можуть потрапити на змагання: зробити ексклюзивні кадри з перегонів та взяти інтерв’ю у переможців.
Online реєстрація проходить тут: https://goo.gl/forms/cU7HzdQErgjEvxA63
Уважно прочитайте правила та умови акредитації!

Якщо ви плануєте відвідати змагання на автомобілі, не забувайте внести це доповнення у форму, щоб отримати перепустку для свого автомобіля.
Повідомлення про надання акредитації буде направлено на електронну адресу, вказану у формі.
8 липня, о 5:00 ранку (Київ, м.Житомирська), журналістів чекатиме автобус, який і довезе усіх на змагання.

_______________________________________

Ралі «СТОЛИЦЯ» – визначна подія в історії українського автоспорту.
Київський Міський АвтоМотоКлуб (КМАМК, kmamk.com) запрошує 7 липня (субота) о 19:00 на вул.Хрещатик, 36. Саме тут починає свій старт найунікальніший етап Чемпіонату України з ралі – Ралі «СТОЛИЦЯ».

Центр Києва перетворять на автоспортивну меку лише на декілька годин, після чого усі учасники готуватимуться до бойових заїздів, які пройдуть вже наступного дня 8 червня (неділя), на Житомирщині (Хорошевський район, СМТ Іршанськ, селища Старіки, Десятини, Полянка, Мелені, Шершні Житомирської області). Змагання пройде з 9:00 до 19:00.
У вечорі того ж дня, відбудеться нагородження переможців у СМТ Іршанськ Житомирської області.

«СТОЛИЦЯ» – стане третім етапом Чемпіонату України (ЧУ) з ралі.
Очікується близько 30ти екіпажів. Їм потрібно буде здолати 118 кілометрів швидкісних спецділянок зі змішаним гравійним покриттям.

_______________________________________

Цікаві факти та історія ралі «СТОЛИЦЯ»:
– Змагання відбувається з 1999 року, за «будь-якої погоди», чим і радує шанувальників автоспорту, мас-медіа, глядачів, слухачів та читачів, а також спортсменів-ралістів.
– Ралі «СТОЛИЦЯ» вважається наймасовішим автомобільним змаганням. У 1999 році на старт вийшло 36 екіпажів, а у 2005 році – вже 58.
– У 2005 році у перегонах брали участь два англійські екіпажі на автомобілях «Ford Focus WRC» (World Rally Cup).
– ЧУ з ралі – це класичне ралі, що передбачає змагання екіпажів, на дорогах загального користування, перекритих для громадського транспорту та людей, на час проведення перегонів.

Відвідайте також сторінку ралі у Facebook