m

7-8 липня 2018 року на території Житомирській області пройде основна частина ралі «СТОЛИЦЯ», для якого будуть використані дороги Хорошевського району: СМТ Іршанськ, селища Старіки, Десятини, Полянка, Мелені та Шершні.
Просимо вибачити за тимчасові незручності адже прилеглі дороги буде перекрито для руху транспорту, відповідно до програми проведення ралі. Громадський транспорт  ходитиме у перервах між заїздами.

Урочисте відкриття змагання – 7 липня (субота), 19:00 на Хрещатику, 36 (м.Київ).

*******
Увага – ралі небезпечне!
Якщо пілоти захищені за допомогою каркаса безпеки, ременів та шолома, то для людини, що знаходиться зовні автомобіля, ніяких захисних засобів, окрім відстані, вимірюваної в десятках метрів, не існує.
Ми звертаємося до усіх, хто любить автоспорт, допомогти організаторам ралі “СТОЛИЦЯ” своєю зразковою поведінкою.
Подумайте про тих, хто вклав в це змагання величезну кількість свого часу та душі…
*******

Інформація для глядачів.

СД (Спеціальна Ділянка) для проведення якого використовується відрізок дороги загального користування, з умовою забезпечення усіх заходів безпеки учасників змагання та глядачів.
Для забезпечення безпеки співробітниками поліції та маршалами гонки обмежується рух усіх видів транспорту на ділянці дороги, задіяної для проведення СД.
За 15 хвилин до старту першого бойового екіпажа по трасі СД, з проблисковими маячками, стартують “нульові” екіпажі з бортовими номерами “000”, “00”, “0”.

“Нульові” екіпажі – автомобілі служби безпеки ралі. У їх завдання входить остаточна перевірка готовності СД перед стартом спортивних екіпажів.
Після старту “нульового” екіпажа вводитися заборона на проїзд будь-яких автомобілів, незалежно від статусу й посвідчень, що пред’являються, та перепусток. Недотримання цього правила приведе до відміни СД. Спортивні екіпажі стартують з інтервалом в 1 хвилину.

В період проведення СД будьте уважні. Не стійте спиною до траси, стежте за рухом спортивних автомобілів. Не залишайте без нагляду дітей! Дотримуйтеся вказівок суддів та служб безпеки!

Бережіть себе!
При дотриманні усіх заходів безпеки автомобільне ралі стане яскравою, видовищною подією, що демонструє можливості сучасної техніки й професійні якості екіпажів.

Відвідайте також сторінку ралі у Facebook

map