results_stolica

Ось і відбувся I етап Чемпіонату України – ралі “СТОЛИЦЯ”. Екіпажі з Києва, Одеси, Харкова та інших міст України за один день подолали понад 150 кілометрів бойової траси зі спеціальними ділянками.
Цього року “СТОЛИЦЮ” відвідали гості з Литви – Владас Юркявічюс та Едвінас Бєляускас, які виступали поза заліком Чемпіонату України, у класі 2WD Open під номером 35. Спортсмени були приємно здивовані треками, підготовленими організаторами змагання.

У своєму інтерв’ю automanas.lt Едвінас Бєляускас відмітив, що це були “численні неймовірно довгі прямі кінці з гострими вигинами м’якого піску/гравію”.

“Ми приїхали сюди, щоб тренуватися й, як ви знаєте, краще тренування – перегони. Крім того, дивлячись на парк ралі, нам здалося, що він старий і не дуже конкурентоздатний, але це було оманливе враження. Майже усі автомобілі мають дуже серйозний склад: трансмісія, форсований двигун, полегшений кузов та інше”, – додав спортсмен.

Київський міський автомотоклуб (КМАМК) вітає переможців I етапу Чемпіонату України з ралі та дякує усім, хто допомагав у підготовці ралі “СТОЛИЦЯ”.

З усіма результатами змагання можна ознайомитись тут

Фото та відео з ралі “СТОЛИЦЯ” дивіться на нашій сторінці у Facebook