poexali

 

Автомобільні змагання вже понад сто років тримають першість серед інших видів спорту за своєю привабливістю для глядачів. На скептичні зауваження, а яке ж відношення до цього факту має Україна, відповім – безпосереднє!
 
Запрошуємо 1 жовтня 2019р. в кінотеатр “Мультиплекс” (адреса: Київ, Столичне шосе, 103, ТРЦ “Атмосфера”) де о 12:00 відбудеться презентація документальної стрічки “Поїхали!” автора та режисера Євгена Удовиченко.

 

Ідея заходу: показати маловідому частину спортивної історії України. А саме – народження, становлення і спроби вдосконалення автомобільного спорту.

Мета заходу:
акцентувати увагу глядача на ролі й значенні автоспорту в житті багатьох поколінь співгромадян. Дати глядачеві розуміння, що ми нація з багатим технічним минулим, і щоб там не казали красномовні розумники, з прекрасним технічним прийдешнім.

“Спорт – це прогрес, – сказав легендарний український автогонщик Сергій Леонідович Вукович в одному зі своїх інтерв’ю. – Суспільство, що не розвиває спорт, приречене на вимирання. Але ми ж не збираємося вмирати!?”

Поїхали!