Мотопробіг "Україна від краю до краю"

map

Мотопробіг Україною за новим рекордом!
Легендарний електричний мотоцикл Dnepr Electric проїде понад 2000 кілометрів.

Команда Київського Міського АвтоМото Клубу (КМАМК) на чолі з Сергієм Маликом відправляються у подорож «Україна від краю до краю», щоб встановити новий рекорд та проїхати нашими містами від сходу до заходу.

Запрошуємо!
Вже 26 червня (п’ятниця), 11:00, на Хрещатику під КМДА усі бажаючі зможуть долучитись до цієї події: побачити легендарний електричний мотоцикл українського виробництва Dnepr Electric, який у 2018 році встановив рекорд швидкості під час 70-го ювілейного Bonneville Speed Week у США, а також поспілкуватись з мандрівникам та зробити пам’ятні фото.

Саме на Dnepr Electric Сергій Малик представляв нашу країну на світовій арені спорту та зараз, під час мотопробігу «Україна від краю до краю», він буде їхати на цьому байку протягом усієї подорожі.

На схід маршрут пройде через Святогірськ, Слов’янськ, Краматорськ, Бахмут, Лисичанськ та Ранню Зорю (Червона Зірка), Луганська область (найсхідніша географічна точка України). Після чого мандрівники проїдуть тим самим маршрутом, але вже у зворотньому напрямку на захід, знов відвідавши столицю України (Рання Зоря – Київ).
На захід маршрут пройде через Житомир, Рівне, Львів та фінішує у Соломоново, Закарпатська область (найзахідніша географічна точка України).

Після завершення мотопробігу буде проведено культурно-спортивний захід – подорож «Історичними місцями України». Наші мандрівники відвідають Мукачево, Дрогобич, Дубно, Кременець, Хотин, Кам’янець-Подільський та Хмельницький.

Маршрут «Україна від краю до краю» та «Історичними місцями України» – це понад 2000 кілометрів за 7 днів. Подорож проходить за підтримки Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

Зустрічайте наших мандрівників у своєму місті!
Актуальний маршрут, про час та місце прибуття ми будемо інформувати заздалегідь.

Слідкуйте за новинами на сторінках у Facebook:
https://www.facebook.com/kyivautomotoclub
www.facebook.com/events/586742105301748/

До зустрічі у вашому місті!
З повагою, Президент КМАМК
Сергій Малик
050 311 35 34
kmamk23@gmail.com

misto