Мотопробіг "Україна від краю до краю"

thanks

Дякуємо усій команді КМАМК за участь у мотопробігу “Україна від краю до краю”:
Вікторія Малик, Дар’я Корнієнко, Андрій Лагутін, Петро Даниляк, Дмитро Березенський, Тетяна Осіпова, Віталій Стипаненко, Сергій Леус.
Ми це зробили!
*****

Друзі, днями ми завершили подорож “Україна від краю до краю”, проїхавши нашими містами від сходу до заходу на електричному мотоциклі Dnepr Electric, та встановили рекорд України. Відпочивши, ми вже почали готувати новий 🙂

Запрошуємо Вас на зустріч, де ми розповімо, як саме проходила подорож “Україна від краю до краю”, як працює Dnepr Electric та як його модернізували для мотопробігу.
Сергій Малик також детальніше розповість про новий український рекорд, який планується встановити вже наступного місяця (у серпні), на іншому електромотоциклі – “The Spirit of Ukraine”, який був побудований за два місяці.

Дата: 9 липня, четвер
Час:
16:00
Місце:
у парку біля Церкви Спаса на Берестові (провулок Лаврський, 5)

У рамках нашої зустрічі також заплановані відвідини виставки “Археологічні дослідження церкви Спаса на Берестові 2018-2019рр.”

P.S. На місці та під час проведення зустрічі ми дотримуємося протиепідемічних заходів. Тому, будь ласка, тримаємо дистанцію 1,5-2 метри, вдягаємо маски і поважаємо право кожного бути здоровим.
До зустрічі!

З повагою, Президент КМАМК
Сергій Малик
050 311 35 34
http://www.kmamk.com
kmamk23@gmail.com

Прес-служба КМАМК
Корнієнко Дар’я
093 81 996 81

Цікава інфа:
– Мотопробіг “Україна від краю до краю” проходив на легендарному електричному мотоциклі українського виробництва Dnepr Electric, який у 2018 році встановив рекорд швидкості під час 70-го ювілейного Bonneville Speed Week у США (штат Юта).
Стартував мотоцикл з найсхіднішої географічної точки України – Рання Зоря (Червона Зірка), Луганська область. Фініш мотопробігу відбувся в Соломоново – найзахіднішої географічної точки України у Закарпатській області.
Після мотопробігу “Україна від краю до краю” Сергій Малик та команда почали подорож “Історичними місцями України”. Вони відвідали Ужгород та Мукачево, побували на Закарпатті, а також у Хотині та Кам’янець-Подільському, в місті Меджибіш, Летичів та Бердичів.

– Під час 70-го ювілейного тижня швидкості Bonneville Speed Week у 2018 році Сергій Малик встановив рекорд на спеціально підготовленому електричному мотоциклі Dnepr Electric, досягнувши швидкості 104,78 миль на годину (168 км/год).

– Електромотоцикл “The Spirit of Ukraine”, на якому буде встановлено український рекорд вже наступного місяця, це прототип, аналогів якого немає у світі: це hand-made з двигуном індивідуальної розробки, мотор 300 кіловат на піку, 300 кс+, 90 кг літій-іонних батарей та 650 кг алюмінію. Він був побудований у 2019 році, за два місяці, спеціально для участі на 71-му Bonneville Speed Week.