motoprobeg2

Це – телевізійний проект, який пов’язаний з маловідомими українцями. Саме вони мали відношення до формування сьогоденної Європи але залишились поза межами класично-історичного піару.
Це експедиція навколо Європи на мотоциклі – символі свободи й вільного духу,  у пошуках видатних українців і подій, з ними пов’язаних, які зробили вагомий внесок у формування сьогоденної Європи.

МОТОЕКСПЕДИЦІЯ НАВКОЛО ЄВРОПИ – це понад 30 000 кілометрів та 28 країн у супроводі знімальної телевізійної групи. Це яскраві зустрічі та спілкування із сотнями наших побратимів, які мешкають зараз у Європі, та тисячами європейців, яким ми будемо розповідати про нашу країну.

Рушаючи у подорож, ми взяли з собою п’ять каменів з географічного центру Європи з написами українською, норвезькою, португальською, іспанською та англійською мовами, освячені святими отцями у далекий шлях. Ми відвеземо їх до найпівнічнішої, найзахідної та найпівденнішої  точки Європи.

З кожної крайньої точки Європи назад до України повернеться частинка того краю – по такому ж самому каменю, з яких буде складено пам’ятний знак.
Окрім цього, ми взяли із собою малюнки дітей АТО та книгу про Небесну Сотню – на згадку про нашу країну та пам’ять про наших сучасних героїв.

Спитаєте, навіщо ми це робимо? По-перше, довести тим, хто ще має сумніви, що Україна – це європейська нація. Що українці – непереможна нація, історія якої налічує тисячі славетних подвигів та перемог. І головне: наше прагнення – не приєднатись до Європи, а повернутись до свого історичного коріння.

З ОФІЦІЙНОЇ СТОРІНКИ – МОТОЕКСПЕДИЦІЯ НАВКОЛО ЄВРОПИ: https://www.facebook.com/ukraine.heart.of.europa  Ви зможете дізнатись, де саме знаходяться наші сміливі українці, які відправилися у цю європейську подорож.
Окрім цього, документальний щоденник МОТОЕКСПЕДИЦІЇ НАВКОЛО ЄВРОПИ можна побачити на UA:ПЕРШИЙ (слідкуйте за новинами).