Мотопробіг "Україна від краю до краю"

106342336_1235652863437550_1060989386154252944_n

 

Мотопробіг завершено – рекорд встановлено!

Команда Київського Міського АвтоМото Клубу (КМАМК) на чолі з Сергієм Маликом завершили мотопробіг «Україна від краю до краю» на електричному мотоциклі Dnepr Electric. Завданням було пройти завданий маршрут для встановлення нового рекорду. Мандрівники проїхали нашими містами від сходу до заходу.

Перед стартом подорожі у своєму інтерв’ю Серій Малик розповів, що «хотілося таке щось символічне і позитивне зробити у сьогоденні, так виникла ідея проїхати Україну від краю до краю».

Старт мотопробігу розпочався з найсхіднішої географічної точки України – Рання Зоря (Червона Зірка), Луганська область. Фініш мотопробігу відбувся в Соломоново – найзахіднішої географічної точки України у Закарпатській області.
Не дивлячись на погодні умови під час подорожі, коли дощило на Харківщині та Ріненщині, команда КМАМК продовжувала свою мандрівку.

Загалом, Сергій Малик проїхав на електричному мотоциклі Dnepr Electric 2 700 кілометрів, із яких рекорд України складає близько 1700 кілометрів.

Команда КМАМК вирушила у мотопробіг «Україна від краю до краю» не з пустими руками, у рамках подорожі вона привезла волонтерську допомогу багатодітній сім’ї у місті Слов’янськ, спеціалізованому дитячому будинку «Антшошка» у Краматорську, а також Лисичанському центру соціально-психологічної реабілітації.

Наразі кілометраж Сергія Малика та команди КМАМК зростає, тому що мандрівка продовжується, адже після мотопробігу «Україна від краю до краю» вони почали подорож «Історичними місцями України». Наразі вже відвідали Ужгород та Мукачево. Далі їдуть до Хотину, Кам’янець-Подільського, Меджибіш, Хмельницький, а далі…слідкуйте за нашими новинами на офіційних сторінках:
https://www.facebook.com/kyivautomotoclub
www.facebook.com/events/586742105301748/

Сергій Малик та команда КМАМК дякує у реалізації мотопробігу «Україна від краю до краю»:
– UKRNAFTA
– Milwaukee
– Radio ROKS
– Autotrans

За підтримки Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та Національного реєстру рекордів України.

Як усе починалось дивіться тут