KMAMK SimRacing

В епоху стрімкого розвитку віртуального автоспорту деякі країни вийшли далеко вперед в цьому глобальному русі. Велика Британія має всі підстави вважати себе локомотивом цих процесів, адже не секрет, що найбільші та найякісніші співтовариства сімрейсерів мають британську прописку. Apex Online Racing, Race Department, Acrtollvision, SimGrid, International Racing Club, Race Without Borders – і це лише маленька частинка співтовариств, де кількість активних сімрейсерів балансує від декількох тисяч до десятків тисяч осіб!

Окремо в цій компанії стоять ще дві організації, з якими ми маємо дуже тісні взаємовідносини – Crest Autosport на чолі з найкращим організатором віртуальних змагань валійцем Алексом Евериттом та співтовариство Nxtgen Racing, в якому представлено найбільшу кількість реальных британських автоспортсменів, що приділяють багато часу віртуальним змаганням.

21 лютого у неділю відбудуться змагання між командами України та Великої Британії на трасі Slovakia Ring на симуляторі RaceRoom Racing Experience. Ці змагання мають на меті протестувати новий формат перегонів, де переможцем стая команда, яка набрала найбільшу кількість очок в кожному з трьох заїздів. Отже кожен результат кожного спортсмена команди має не аби яку цінність і може стати вирішальним у визначенні переможця.

Команди мають в своєму складі 14 основних водіїв та 2 запасних. Для цього івенту суперники домовились використовувати автомобиль Cupra TCR, до того ж британці використовуватимуть жовті кольори, тоді як українці – темно сірі, що гарантуватиме зручність ідентифікації суперників під час прямої трансляції перегонів, яку проведете спільнота Crest Autosport.

Київський міський автомотоклуб запрошує всіх підтримати нашу символічну збірну України 21 лютого о 20:30 за київським часом, коли почнеться пряма трансляція кваліфікації, а згодом – і перегонів!

#simracing #kmamk #ukraine #greatbritain