KMAMK SimRacing

Підготовка до старту першого Чемпіонату КМАМК з сімрейсінгу в класі автомобілів турінг йде повним ходом, як і реєстрація водіїв яка завершиться 27 лютого включно, адже у неділю 28-го також завершаться і відбіркові змагання в Лідерборді для визначення учасників перших, других и т.і. дивізіонів (сплітів).

В розпорядженні учасників першого і найсильнішого дивізіону будуть 26 ліцензованих автомобілів, які виходили на старт офіційного кіберспортивного Кубку Світу 2019 де переможцем став поляк Якуб Бжежинський, який на Гран Фіналі в Малайзії зумів вистояти під натиском найсильнішого угорського кіберспортсмена – Георго Балді! Але угорець вже в минулорічному Кубку Світу був настільки переконливим, що зумів завоювати корону Чемпіона вже за декілька етапів до фінішу серії! Успіх угорця на цьому не завершився – в сезоні 2020 року Балді виграв конкурс і відтепер буде бойовим пілотом команди TCR Норберта Мічеліса, угорського кіберспортсмена, який став Чемпіоном Світу в реальних перегонах в турінгу!

Київський міський автомотоклуб вважає, що головною метою віртуального автоспорту є не тільки визначення найкращих спортсменів в цій дисципліні, а поєднання віртуального та реального світів – надання можливості найкращим киберспортсменам здобути можливість спробувати реальний спортивний автомобіль!

Тим часом призовий фонд Чемпіонату КМАМК поповнився наступним: за перемогу в чемпіонаті пілот отримає 2000 vRP (virtual Racing Points) – віртуальні одиниці на які можна придбати контент в симуляторі RaceRoom Racing Experience. Срібний призер отримає 1100 vRP, а бронзовий – 500 vRP!

Тож не гайте часу, реєструйтесь на чемпіонат, встановлюйте свій найкращий час в Лідерборді та виходьте на старт віртуальних змагань!

Діскорд КМАМК https://discord.gg/dhdn9xqhj6