06 жовтня 2021 року відбудеться перший етап Чемпіонату KMAMK WTCR 2020 на чеській трасі Brno! Цей чемпіонат відкриє другу половину спортивного сезону Київського Міського Автомотоклубу в українському віртуальному автоспорті.

Минулий чемпіонат в класі TCR, що проводив КМАМК на початку цього року виграв Нікіта Шапошнік, який до певного часу боровся за перше місце в заліку водіїв з Костянтином Романенко. Але, офіційні міжнародні змагання завадили Романенко якісно вибудовувати свій шлях в чемпіонаті КМАМК TCR, тоді як Шапошнік виходив на старт майже на всіх етапах серії, тому і впевнено виграв титул чемпіона! Домінік Хорошавін доєднався до чемпіонату в другий половині, але на деяких етапах боротьба Шапошніка, Хорошавіна та Романенко була дуже запеклою, але неймовірно красивою! Віктор Горік, який очолював залік водіїв на перших етапах, не зумів захистити першу позицію та завершив чемпіонат другим. Дебютант чемпіонату Євген Горбунов не дивлячись на те, що симулятор RaceRoom був для нього незнайомим, зумів посісти бронзову сходинку п’єдесталу!

Для участі в чемпіонаті необхідно подати заявку до 03 жовтня 2021 року включно за посиланням https://forms.gle/H1QuZPVos5k7JdkTA та ознайомитися з Регламентом Чемпіонату: https://docs.google.com/document/d/1u_a0sSR8VV7nP3HOEbAt0dT2XQAw0D8UIvuSixLuCGE/edit?usp=sharing. А ще потрібно мати ігрове кермо, педалі, персональний комп’ютер, симулятор RaceRoom Racing Experience, повний пакет автомобілів класу WTCR 2020, та всі траси що входять до календаря, який наведений нижче:

06 жовтня – Brno

20 жовтня – Zandvoort

10 листопада – Zolder

24 листопада – Nurburgring

08 грудня – Salzburgring

15 грудня – Imola

Отже чекаємо на всіх бажаючих 06 жовтня 2021 року на трасі Brno!

Діскорд КМАМК: https://discord.gg/dhdn9xqhj6

ТИТУЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР:

GAMEINSIDE.UA https://gameinside.ua/

ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ:

PROFORMULA.UA http://proformula.ua/

AUTORIA https://auto.ria.com/

ТЕХНІЧНИЙ ПАРТНЕР

О3 – ФРІНЕТ https://o3.ua/

GIVEMERACE https://givemerace.com/

7DRIVE https://7drive.com.ua/