26 вересня у неділю на трасі Twin Ring Motegi відбудуться перегони між командами України та Португалії в рамках міжнародної серії Trophy of the National Teams. Кожна команда зібрала по десять водіїв, що мають в боротьбі на віртуальній трасі на автомобілях Honda Civic TCR визначити найсильнішу команду!

Це буде вже четверта подія, де українська команда зустрінется з сімрейсерами з різних країн, Наприклад, вже відбулися перегони з водіями з Великої Британії, Сербії та Угорщини. Наступними суперниками українців будуть італійці, французи, голландці та чорногорці яки дуже схвально приняли формат перегонів, тому що у випадку змагань за правилами TNT, перемогу отримує та команда, яка набере найбільшу кількість очок  в трьох 20-хвилинних заїздах.Навіть якщо представник команди виграє всі гонки зустрічі, перемогу в івенті це абсолютно не гарантує, як було у випадку з британцями чи угорцями. Тому результати кожного водія мають значення, і чим більше водіїв однієї команди фінішують в ТОП10 тим краще, тим більше важливих очок буде зараховано команді.

Система нарахування очок доволі проста і адаптується до загальної кількості учасників. Якщо на старті 20 водіїв, то за перемогу водій отримує 20 пунктів, друга позиція – 19 и так далі. Бонусні бали нараховуються наступним чином: перемога в кваліфікації – 1 бал, перемога в гонці – 2 бали, найшвидше коло – 1 бал. Тому, ці досягнення важливі але не критичні для визначення переможця івенту. Після кожного заїзду організатори з Київського Міського АвтоМотоКлубу та зі спільноти ProFormula eSports підраховують бали та демонструють поточні результати під час прямої трансляції.  

Отже, запрошуємо на пряму трансляцію івенту на ютуб-каналі KMAMK Ukraine о 21:00, де наш улюблений коментатор В’ячеслав Кобржицький фахово прокоментує всі події, що відбуватимуться на трасі Twin Ring Motegi! 

Посилання на стрім: https://www.youtube.com/watch?v=aNwUFVaJOCM