Новий чемпіонат з симрейсингу KMAMK GT3 Endurance Championship, перший етап якого відбудеться 27 жовтня 2021 року на трасі Brands Hatch GP, буде вже другим турніром який організовує та проводить Київський Міський АвтоМотоКлуб на популярному в український киберспортивній спільноті симуляторі Assetto Corsa Competizione! 

Минулий чемпіонат проводився в форматі “спрінт”, тобто кожний етап складався з двох 30-хвилинних заїздів з обов’язковим піт-стопом та був дуже напруженим – боротьба за позиції відбувалася на всіх фронтах в голові, в середині та в кінці пелотону! Ну і насамперед за перемогу в чемпіонаті між Костянтином Романенко та Домініком Хорошавіним. Про ці та інші баталії у Вас є змога прочитати на сайті Київського Міського АвтоМотоКлубу або подивитися записи перегонів на ютуб каналі KMAMK Ukraine.

Тож який формат пропонується. Кожний етап буде складатися з практики, кваліфікації та 2-годинної гонки з піт-стопами, але гонка фінального етапу чемпіонату, яка відбудеться на трасі Спа-Фрашкоршампс, має іньший хронометраж – дистанція складатиме 2 ходини 40 хвилин. Кожен етап буде проводитися раз на місяць, тож фінальна гонка в Бельгії відбудеться вже в березні 2022 року. Але, незабаром КМАМК анонсує ще один чемпіонат на Assetto Corsa Competizione, який буде мати зовсім інший формат і етапи будуть проводитися набагато частіше.

Для участі в чемпіонаті необхідно подати заявку до 23 жовтня 2021 року включно, ознайомитися з Загальними Правилами та з Індивідуальним Регламентом Чемпіонату.

Календар KMAMK GT3 Endurance Championship:

27 жовтня 2021 – Brands Hatch

17 листопада 2021 – Imola

15 грудня 2021 – Nurburgring

19 січня 2022 – Suzuka

16 лютого 2022 – Kyalami

16 березня 2022 – Spa

Традиційно, кожен етап буде транслюватися у прямому етері на ютуб-каналі KMAMK Ukraine, а В’ячеслав Кобржицький як завжди радуватиме фаховим коментарем всіх ключових подій перегонів!  

Діскорд КМАМК: https://discord.gg/dhdn9xqhj6

ТИТУЛЬНИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ ПАРТНЕР:

GAMEINSIDE.UA https://gameinside.ua/

ІНФОРМАЦІЙНІ ПАРТНЕРИ:

PROFORMULA.UA http://proformula.ua/

ТЕХНІЧНИЙ ПАРТНЕР

О3 – ФРІНЕТ https://o3.ua/

GIVEMERACE https://givemerace.com/

7DRIVE https://7drive.com.ua/