20 січня 2022 року відбудеться перший етап нового кіберспортивного чемпіонату у класі “турінг”, який буде включати вісім етапів на різноманітних європейських автодромах. Цього разу чемпіонат проводитиметься на симуляторі Assetto Corsa з використанням нового ліцензійного доповнення – класу автомобілів TCR 2021 року.

Крім чемпіонату в індивідуальному заліку водіїв, буде проведено чемпіонат і в командному заліку щоби визначити три найкращі команди. Кожна команда має включати до свого складу двох водіїв на однакових автомобілях, але під різними стартовими номерами. Симулятор Assetto Corsa дозволяє працювати з лівреями автомобілів, тому всі потенційні учасники мають нагоду або використовувати стандартну або власну ліврею.

Ще одне нововведення стосується процедури старту – відтепер кожна гонка буде розпочинатися зі старту сходу за сейфті каром. Але і буде виключення – на останньому етапі, який відбудеться на 25-кілометровому кільці Нордшляйфе передбачена стандартна процедура старту з місця.

Кожен етап транслюватиметься на ютуб-каналі KMAMK Ukraine з рестрімом у соціальних мережах та фахово комментувати всі події буде В’ячеслав Кобржицький!

Запрошуємо спортсменів і команди принять участь в чемпіонаті KMAMK WTCR Championship 2022 року!

Посилання:

  1. Регламент Чемпіонату: https://goo.su/Ciw 
  2. Загальні правила КМАМК: https://goo.su/MzK 
  3. Анкета-заявка на участь: https://forms.gle/aA4Tbsy4dWUwNTZ77
  4. Діскорд КМАМК: https://discord.gg/dhdn9xqhj6
  5. Ютуб-каналі KMAMK Ukraine: https://www.youtube.com/c/KMAMKUkraine