Київський Міський автомотоклуб сформував дві команди для участі в новому чемпіонаті КМАМК WTCR Championship 2022 (Сезон 5), який розпочнеться в четвер 20 січня на німецькій трасі Nurburgring GP, де відбудеться перший етап серії.

До лав команди KMAMK SimRacing доєднався Євген Горбунов та Артем Макаров. На даний час Євген має в своєму активі Віце-чемпіонський титул в минулорічному чемпіонаті КМАМК WTCR Championship 2021 (Сезон 1) та третє місце в загальному заліку чемпіонату КМАМК WTCR Championship 2021 (Сезон 3). Артем Макаров – діючий Чемпіон ліги WarmUp League AC Autumn Series 2021, тож без перебільшення, состав водіїв доволі потужний. Для участі в чемпіонаті команда обрала автомобілі Honda Civic Type R TCR Fk7 2021 року, які добре себе зарекомендували на передстартових івентах та тренуваннях, що проводив напередодні чемпіонату київський клуб.

Євген Горбунов: “KMAMK SimRacing – це новий етап у сімрейсингу!
Після участі в індивідуальних заліках маю бажання повторити успіх і в командному заліку. Відтепер з напарником Артемом Макаровим будемо вчитись розуміти один одного та взаємодіяти безпосередньо на трасі. Та, змагатися, щонайменьше за ТОП-5 у командному заліку”

Артем Макаров: “Наша ціль – Топ 5 в командному заліку. Розуміємо, що це складна задача, тому що нам протистоять наприклад такі водії як Костянтин Романенко, Домінік Хорошавін, Артем Хорольский, Павло Денисенко, але нам потрібно проїхати всі перегони та зібрати максимальну кількість очок. А де не вдасться – мінімізувати втрати”

Друга команд буде змагатися під брендом КМАМК SimRacing School у складі Кирило Кузіна та Максима Рокотанського, які будуть використовувати автомобілі CUPRA Leon Competición. Кирило та Макс дебютують у цьому класі, тому їхня головна мета – навчатися, прогресувати та зробити потужний крок вперед за підсумками чемпіонату.