Матчева зустріч, яка відбулася наприкінці лютого між збірними України та Великої Британії довела, що такий формат організації віртуальних автоспортивних змагань цікавий не тільки для учасників подій, але і для глядачів, які з захопленням вболівали за свої національні команди та з захватом слідкували за розгортанням подій!

Головну мету, яку ставили перед собою організатори було досягнуто а саме: перевірка працездатності правил, розкладу змагань, прямої трансляції, тощо. Менше з тим, були внесені деякі зміни в формат. Наприклад, була переглянута система нарахування очок та бонусних балів, щоби досягти більшого балансу та зробити змагання ще цікавішими.

Відразу після зустрічі з друзями з Британії, команди деяких європейських країн висловили великий інтерес до такого формату – збірні команди Сербії, Франції та Португалії будуть нашими наступними суперниками і це ще далеко не все!  Про команду французів та португальців ми розповімо у подальшому, тому що наступна матчева зустріч відбудеться з нашими сербськими друзями. 

Одже. Капітан команди Сербії, Ненад Владісавлевич, частично паралізований водій, який, не дивлячись на такі перешкоди, вже давно став одним з найвідоміших водіїв європейського континенту! Він виступає в найсильніших лігах які проводять змагання на симуляторі RaceRoom та має безліч перемог в перегонах. А ще Ненад – кіберспортсмен, тому що приймає участь у всіх офіційних змаганнях починаючи з Кубка Світу в класі WTCR, завершуючи участю в офіційному чемпіонаті Cupra eSport Championship. На цей час Ненад створив дуже потужну команду з найшвидших балканських водіїв, серед яких є і спортсмени з реального автоспорту!

Збірну України також будуть представляти найсильніші кіберспортсмени держави, адже всі в команді розуміють, що серби – досвідчені бійці, які дуже близько один до одного по швидкості на колі.

Збірна Сербії:

  1. Душан Мілорадович
  2. Марко Мішович
  3. Александар Самардич
  4. Давід Стойкович
  5. Срджан Тасич
  6. Борис Шміт
  7. Борко Пантелич
  8. Зелко Пісарич
  9. Рале Вукосавлевич
  10. Никола Алімпич
  11. Ненад Радованович
  12. Ненад Владісавлевич – капітан команди.

Резерв:

  1. Павле Смілянич
  2. Боян Обрадович
  3. Александар Весич

Тож, запрошуємо Вас до перегляду прямої трансляції, яка відбудеться 11 квітня о 21:00 годині за Києвом, та розраховуємо на Вашу підтримку!

Посилання на пряму трансляцію: https://youtu.be/9xqqiDX4ubk