18 травня 2021 року на бельгійській трасі Zolder GP відбудеться перший етап Чемпіонату КМАМК в класі автомобілів GT3! Так, це буде повноцінний багатоетапний турнір, але не реальний, а кіберспортивний. Київський Міський автомотоклуб за підтримки спільноти 2G Geronimus та Ingul-Kart, планує провести шість етапів кожен з яких буде складатися з тренувальної сесії, двох кваліфікації та двох 30-хвилинних заїздів з обов’язковим піт-стопом для заміни гуми та дозаправки. Як відомо такий формат діє і в реальних перегонах World GT Sprint, які проводить компанія-промоутер SRO, до речі ця компанія вже почала відбір учасників до офіційного віртуального Чемпіонату в класі автомобілів GT3 і все це на платформі симулятора Assetto Corsa Competizione!

Новий симулятор, який з’явився на ринку трохи більше року тому, дуже швидко завоював лідируючі позиції серед інших автоспортивних симуляторів, і не просто так. Сучасна графіка, зручний інтерфейс, розвинений сингл-плеєр з кар’єрними сходинками та дуже гарний мультиплеєр, що пропонує кіберспортсменам різноманітні змагання від офіційних до фанових, та мабуть саме головне – продвинута фізика поведінки надпопулярних спортивних класів автомобілів GT3 та GT4. І це ще не все! Погодні умови від спекотного літа до вселенського масштабу шторму на гоночній трасі, сонячний ранок та глибока ніч з легким південним бризом і таке інше, все це доступно і кожен водій може випробувати на собі мінливий характер віртуальної погоди під час перегонів! Та це ще не все! Віртуальний автодром живе своїм власним життям, а саме гоночне асфальтове покриття, яке змінює свої властивості у міру прогресу гоночної сесії – чим більше і частіше автомобілі намотують кола по трасі, тим краще стає “зачіп”!

Ще дуже багато і довго можна розповідати про цей сучасний симулятор, (який, до речі, дозволяє здійснювати зміну пілотів і проводити добові марафони на витривалість), але краще спробувати самому! Тому Київський міський автомотоклуб запрошує всіх бажаючих взяти участь в нашому новому Чемпіонаті та зареєструватися за посиланням https://forms.gle/caGRLVhDrLMmexAR8 та приєднатися до Дискроду КМАМК https://discord.gg/dhdn9xqhj6 де можно знайти всю необхідну інформацію включно з призовим фондом від наших партнерів! Ласкаво просимо до світу віртуальних перегонів! 

Партнер чемпіонату: UKRNAFTA https://www.ukrnafta.com/

За підтримки: 2G GERONIMUS

http://2gcircuit.com/

https://www.facebook.com/2gcircuit

INGUL-KART

http://ingulkart.kiev.ua/

https://www.facebook.com/ingulkart

Інформаційні партнери:

GAMEINSIDE.UA

https://gameinside.ua/

AUTO.RIA

https://auto.ria.com/uk/news/